Dertigste editie Keldonks Journaal wordt een speciale

Algemeen 438 keer gelezen

KELDONK | In Keldonk wordt er vanaf 1988 een videojournaal gemaakt over alles wat er zoal in het voorgaande jaar aan hoogtepunten en leuke gebeurtenissen heeft plaats gevonden. Het journaal wordt dit jaar op vrijdag 2 maart om 20.00 uur en zaterdag 3 maart om 16.00 uur en 20.30 uur uitgezonden in Café de Oude School in Keldonk.

Omdat het dit jaar de 30ste editie is, wordt dit een speciaal Keldonks Journaal. In het eerste uur is er een terugblik op het afgelopen jaar (2017). In het tweede gedeelte zijn beelden uit het eerste Keldonks Journaal van 1988 te zien. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere: Het afscheid van pastoor van Deun, sluiting van de Rabobank in Keldonk, carnaval, babbelmorgen bij Frans Kerkhof, 75 jaar NCB, een rondvlucht boven Keldonk, ontwikkelingen in Keldonkse Morgen en inwijding van het Angelusklokje.

In Café de Oude School in Keldonk kunnen geïnteresseerden op bovengenoemde data en tijden weer genieten van de vertoning van het Keldonks Journaal.
De gratis toegangskaarten zijn vanaf zaterdag 24 februari te verkrijgen op de volgende adressen: Vakgarage Albert van der Linden Kampweg 12, Café De Oude School Morgenstraat 51 en Bakkerij van der Rakt Antoniusstraat 2.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant