Tijdens FestiDans De Show gaan twee groepen van Neeltje het podium op, waaronder de groep van 10 tot 14 jaar.
Tijdens FestiDans De Show gaan twee groepen van Neeltje het podium op, waaronder de groep van 10 tot 14 jaar.

Dansgroepen Neeltje beloven dans met energie

Kunst en cultuur 1.318 keer gelezen

VEGHEL | Theater De Blauwe Kei in Veghel organiseert ook dit jaar FestiDans, een dansactiviteit waaraan diverse dansgroepen uit de regio deelnemen, dit jaar zijn dat er maar liefst twaalf. Op vrijdag 16 maart schitteren zij ieder met een eigen choreografie tijdens FestiDans De Show. In het voortraject van FestiDans volgden de groepen diverse workshops en bezochten zij de voorstelling Tabula Rasa van Isabelle Beernaert.

Dansdocent Neeltje van Kasteren geeft bij Sportcentrum Van den Oever les aan dansers in de leeftijd van 4 tot 30 jaar en doet tijdens de vijfde editie van FestiDans mee met twee groepen. "Het zijn voornamelijk meiden, maar we hebben ook één jongen. In de groep van 10 tot 14 jaar zitten twee nieuwe meisjes, die zijn iets jonger, maar hebben zó veel talent. Ze passen perfect in het team." Neeltje geeft les in streetdance en showdance. Daarin probeert ze haar enthousiasme over te brengen op een strenge, maar rechtvaardige manier. Tijdens FestiDans De Show gaan twee groepen van Neeltje het podium op. "Ik beloof twee spetterende dansen met veel formaties en heel veel energie. De jongste groep is een groep enthousiaste meiden vol energie waarbij plezier voorop staat. De tweede groep voegt daar nog een flinke dosis power aan toe."

FestiDans De Show
Tijdens FestiDans De Show voeren twaalf groepen een dans op. Daarnaast zijn er gastoptredens van onder andere Denden Karadeniz. Juvat Westendorp neemt wederom de presentatie op zich. Kaarten kosten 8.50 euro en zijn inclusief een drankje. De tickets zijn te reserveren via www.blauwekei.nl, telefonisch via (0413) 34 25 55 of aan de theaterkassa op werkdagen tussen 13.00 uur en 17.00 uur.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant