Killed by Martians, Veghels rock 'n roll trio met een liefde voor een bak herrie.
Killed by Martians, Veghels rock 'n roll trio met een liefde voor een bak herrie.

Finale Openveldfeest bandwedstrijd in Erp

Algemeen 783 keer gelezen

ERP | BreakOut, het Erpse podium voor beginnende bands, organiseert dit jaar de elfde editie van de Openveldfeest bandwedstrijd. In drie voorrondes strijden twaalf bands om twee plaatsen voor het Openveldfeest, het tweedaagse Erpse dorpsfeest met spel, kunst, cultuur, zang, dans en muziek. De finale is zondagmiddag 25 februari met de volgende bands.

Killed by Martians, Veghels rock 'n roll trio met een liefde voor een bak herrie. Geïnspireerd door Queens of the Stone Age, Foo Fighters en Royal Blood, laat dit power trio met hun hete muziek de zaal trillen.

Pulse, een vijfmans formatie uit Doetinchem, opgericht in 2010, speelt covers van Tom Petty tot Foo Fighters aangevuld met eigenwerk. In 2011 hebben ze hun eerste E.P. uitgebracht.

Ramskop uit de duistere krochten van Papendrecht, Nederlandstalige rauwe zang, snoeihard gitaarspel, gewapend met een flinke dosis eigenwijsheid, theatraal entertainment dat de grondvesten doet daveren.

Scarlet Rose, een indie rockband uit de regio 's-Hertogenbosch. De band speelt naast bekende covers ook nummers uit eigen repertoire. Vijf muzikanten die elke week met veel plezier muziek maken en de trein naar hun droom zijn opgestapt.

Season Crow, een band uit Maas en Waal (Druten en omstreken) maakt dansbare en jeugdige muziek, een mix van rock, funk en hiphop, begeleid door twee rappers die zowel Engels- als Nederlandstalig rappen.

Het belooft een finale te worden met verschillende muzikale stijlen. De starts is om 14.00 uur in het Jeugd en Jongerencentrum JJC aan de Ottenstraat in Erp en de entree is gratis.
Beginnende bands kunnen zich aanmelden op breakout@jjc-erp.nl. Meer informatie op www.jjc-erp.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant