Lars van Geelkerken komt er eindelijk weer aan
Lars van Geelkerken komt er eindelijk weer aan

Verder achterop geraken qua gespeelde wedstrijden dreigt opnieuw voor UDI'19

Voetbal 450 keer gelezen

UDEN| Vorig seizoen moest UDI'19 in de eindfase van de competitie met een uitgeholde selectie in korte tijd nog een record aantal wedstrijden inhalen. Dit was een gevolg van eerdere afgelastingen. Dit jaar dreigt hetzelfde te gebeuren want de Udenaren liggen nu alweer één duel achter en de kans dat het zondag op Parkzicht doorgaat is gezien de weersvoorspellingen minimaal. Theoretisch gezien trappen de Udenaren om twee uur af tegen IFC.

De bond vraagt clubs met kunstgras op het hoofdveld al voorafgaande aan het seizoen of men bereid is om bij afgelasting uit te wijken naar kunstgras, indien men dat elders op het sportpark heeft liggen. Het bestuur van UDI'19 heeft echter besloten om daar niet in mee te gaan en zo'n uitspraak is dan blijkbaar geldig voor het hele seizoen. Momenteel vriest het 's-nachts behoorlijk terwijl het overdag nog wel wat boven nul uitkomt. De kans dat er zondag op gewoon gras gevoetbald wordt lijkt vrij klein. 

Programma
De Udenaren zitten ook in de beker dus het zou zomaar kunnen dat het straks ineens erg druk gaat worden. We zullen het zien. Momenteel is het positief om te melden dat Lars van Geelkerken en Marc Koot weer bijna fit lijken te zijn. Van Geelkerken speelde inmiddels mee in het 2e elftal. Goed nieuws voor die jongens zelf ook want om zo lang uit de roulatie te zijn is natuurlijk verre van prettig. Daar tegenover staat dat Raoul Oomen vorige week last kreeg van wat vocht in zijn eerder gekwetste knie. Hij lijk de eerstkomende weken niet inzetbaar. De tricolores lijkt in de competitie weinig meer 'te winnen' te hebben al heeft men sowieso nog punten nodig om erin te blijven. De beker lijkt belangrijker nu want daarin valt een nog misschien een voorzichtige krent in de pap te ontwaren. Achter de schermen is er overigens gepraat met de meeste spelers betreffende de selectie van volgend seizoen. De club heeft echter nog niets naar buiten willen brengen hierover. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant