Geert van Heeswijk van Avanti scoorde zijn 100e treffer voor Avanti'31
Geert van Heeswijk van Avanti scoorde zijn 100e treffer voor Avanti'31 Foto: Peter Kuijpers

Schijndel verliest bij Zwaluw VFC, Avanti wint met 100e goal van Geert van Heeswijk

Voetbal 1.412 keer gelezen

Schijndel verloor met 2-1 van Zwaluw VFC. De verschillen zijn maar klein van de Schijndelaren, maar elk beetje geluk ontberen de elf van trainer Henry van Alebeek. Collega Henry van Wanrooy doet het beter en noteerde vanmiddag zijn 15e zege van het seizoen. Bij de 2-0 zege kwamen beide goals van Geert van Heeswijk. De lange spits kwam hiermee op het respectabele aantal van 100 doelpunten. Een mijlpaal heet zoiets dan.

Een regelmatige zege waar RKDVC zich gelukkig mocht prijzen dat twee vrije trappen net geen treffers werden. De bezoekers uit Drunen hebben zich geen kans kunnen scheppen. In de tweede helft sloeg Avanti'31 toe. In de 68e en 85e minuut was het zoals beschreven Geert van Heeswijk die beide treffers voor zijn rekening nam. Met de jubileum treffer naar 100 doelpunten.  Trainer Henry van Wanrooy: "Een prima overwinning waar we continu beter waren. Dit kwam pas in de tweede helft tot uiting. We zijn mede koploper, maar Real Lunet heeft één wedstrijd minder gespeeld. We speelden overigens op ons slechte kunstgrasveld. Dat waren we verplicht gesteld door de KNVB.