Nederlands zaalkampioen 2017 Korfrakkers uit Erp opnieuw naar halve finales
Nederlands zaalkampioen 2017 Korfrakkers uit Erp opnieuw naar halve finales Foto Peter Kuijpers

Korfrakkers als tweede de halve finales in, SCMH ruim langs Spoordonk

Sport 513 keer gelezen

Het Erpse Korfrakkers heeft zich middels een 16-11 zege op het Milsbeekse SPES verzekert van een tweede plek. Dit houdt dat het team van coach Jacques Kop Jansen het thuisvoordeel heeft. De Erpsen beginnen zondag uit bij competitie derde Rosolo. Bij verlies en winst in de thuiswedstrijd is de dan benodigde derde wedstrijd een thuiswedstrijd opnieuw in Sporhal Ter Aa in Erp.

SCMH won zonder veel moeite het thuisduel met Spoordonkse Girls. Na een snelle 7-1 score werd de eerste helft afgesloten met een 9-4 voorsprong. Na rust bleven de meiden uit Mariaheide de sterkste en was het voor de bezoekers uit Spoordonk alleen maar toezien hoe de ene na de ander bal door de gele mand verdween. In de eindfase zakte het fanatisme van SCMH wat weg en kon Spoordonkse Girls nog terugkomen naar een 13-7 eindscore.