Afbeelding

Nederlandse feel good roadmovie Waterboys in De Blauwe Kei

Kunst en cultuur 578 keer gelezen

VEGHEL | De film Waterboys, geregisseerd door Robert Jan Westdijk bekend van De Eetclub en Phileine Zegt Sorry, is op maandag 5 maart te zien in het filmhuis van De Blauwe Kei. Waterboys is een intens grappige en ontroerende film over misdaadromanschrijver Victor en zijn zoon Zack. De film begint om 20.15 uur in de grote theaterzaal van Theater De Blauwe Kei op de CHV Noordkade in Veghel.

Victor en Zack besluiten om samen een reis te gaan maken naar Schotland, daar leren ze elkaar opnieuw kennen.
Wanneer ze op dezelfde dag door hun vrouwen het huis uit worden gezet, moeten de mannen zichzelf en hun relatie opnieuw zien uit te vinden tijdens een turbulente reis naar Schotland ter promotie van Victors nieuwste boek.
Hoofdrollen in deze film worden vertolkt door Leopold Witte, aanstormend talent Tim Linde en de Schotse actrices Helen Belbin en Julie McLellan.

Groot avontuur
Ze gaan samen een groot avontuur tegemoet. Vader Victor wil maar niet volwassen worden en zijn zoon Zack zou het leven juist wat minder serieus moeten nemen. Mede dankzij hun liefde voor de muziek van de Schotse band The Waterboys komen ze nader tot elkaar. "Een film met een hart, grappig en authentiek", zo schreef NRC.

Kaarten
Kaarten voor de film Waterboys zijn 8 euro (inclusief drankje) en zijn te reserveren via www.blauwekei.nl, telefonisch via 0413-342555 of aan de theaterkassa op werkdagen tussen 13.00 uur en 17.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant