Deze keer drie in Veghel bekende gezichten, die samen The Triolettes vormen.
Deze keer drie in Veghel bekende gezichten, die samen The Triolettes vormen.
VIDEO

Vintage vocal swing van The Triolettes

Algemeen 1.268 keer gelezen

VEGHEL | In De Afzakkerij op de Noordkade in Veghel is op zondag 4 maart van 15.00 uur tot 17.00 uur weer livemuziek te beluisteren. Deze keer drie in Veghel bekende gezichten, die samen The Triolettes vormen. Ze worden begeleid door bigband BBF uit Veghel onder leiding van Marc van Kessel. Driestemmige zang in de stijl zoals ooit de wereldberoemde Andrews Sisters zongen.

De dames brengen meerstemmige uitvoeringen van jazz-standards van onder andere Ray Charles en Frank Sinatra. Ze verrassen daarnaast ook graag met eigen retro-bewerkingen van songs van onder andere Beyoncé, Madonna en David Guetta. The Triolettes manoeuvreren zich moeiteloos tussen 'Mr. Sandman' en 'Hit the Road Jack' alsmede tussen 'Material Girl' en 'Titanium'. De toegang tot het optreden is gratis.


Zangeressen Lotte Verhoeven, Lynn Jansen en Roos van der Waerden besloten na hun conservatorium opleiding in 2011 tot het formeren van deze swingende, close-harmony zangformatie. Van huiskamerconcerten en optreden voor het Nederlands Koningshuis tot internationale performances voor Arabische Royalty in het Midden-Oosten; met gemiddeld 120 optredens per jaar in binnen- en buitenland behoren zij tot de top van de entertainmentbranche.

Over de zangeressen
Lot(te) Verhoeven, komt oorspronkelijk uit Veghel, gelooft niet in toeval, is gek op plonsen in meertjes, nieuwsgierige katten en de aanblik van de lucht. Daarnaast houdt ze van cappuccino's, filosoferen, cello's en Ray Charles.
Zingen maakt Lynn Jansen blij, net als boeken kopen, veel lachen, films met een happy end en tijd doorbrengen met dierbaren. Ze eet graag avocado's en is dol op hard autorijden, Ella Fitzgerald en triolen.
Roos van der Waerden is graag ondernemend, vrolijk en creatief met niks. Ze houdt van de kleur rood, uitslapen en van bejaarde stelletjes die hand in hand lopen. Ze luistert graag naar straatmuzikanten, de zee en Nat King Cole.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant