Peter Bijvelds, Klaas Wels en Marcel van der Sloot.
Peter Bijvelds, Klaas Wels en Marcel van der Sloot.

Directeur, hoofdtrainer en assistent-trainer verlengen bij FC Oss

Voetbal 759 keer gelezen

OSS | FC Oss heeft de contracten van hoofdtrainer Klaas Wels en diens assistent Marcel van der Sloot met een jaar verlengd. Beide oefenmeesters staan nu tot de zomer van 2019 aan het roer.

"Daar ben ik erg blij mee", reageert Wels. "Hier spreekt vertrouwen en waardering uit. Dit is een mooie beloning voor onze manier van werken, trainen en spelen. Het is fijn dat we er nu al uit zijn gekomen, want dat geeft een boel rust. Voor iedereen. We kunnen vast een doorkijk maken naar komend seizoen." De club doet mee om een ticket voor de play-offs. "Tot zover verloopt het volgens plan. Ik mag werken met een boel positieve mensen en leiding geven aan een geweldige groep. En ik ben ervan overtuigd dat er nog rek in deze ploeg zit."

'Maximale uit de selectie'
Directeur Peter Bijvelds, die eveneens een jaar langer blijft, is vol lof over de staf. "Klaas en Marcel werken hard, zijn ontzettend betrokken en er is vanuit de kleedkamer veel draagvlak voor hun aanblijven. Vanuit alle spelers. De goede prestaties zijn voor een groot deel op hun conto te schrijven, want ze halen het maximale uit de selectie."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant