Team De Kuussegatter is trots.
Team De Kuussegatter is trots.

Kuussegatter valt in de prijzen

Carnaval 1.675 keer gelezen

VEGHEL | De Kuussegatter heeft afgelopen zaterdag de derde prijs van de Publieksjury in de wacht gesleept bij de 44ste editie van de Krantenwisseltrofee Noord-Brabant. In Helvoirt waren 29 verenigingen bij elkaar om te horen welke buukskes, kranten en bloîkes dit jaar in de prijzen vielen.

In de categorie 'Buukskes' waren in de juryraporten van collega-verenigingen veel positieve opmerkingen te lezen. Met name de carnavaleske illustraties van illustrator Jelle van de Crommert en de foto's van het fototeam vielen in de smaak. 'Mooie illustraties, je kunt blijven kijken. Vele mooie humoristische tekeningen' (BAK, Prinsenbeek). 'Cover prachtig, evenals poster.' (CV 't Meerminneke,  Someren). En SC Zaandhaozenland (Elshout) was helemaal enthousiast: 'Voor ons zijn jullie nummer één.'

Teamwork
De Commissie PR & Communicatie, die de Kuussegatter maakt, benadrukt het belang van teamwork. "Het is leuk om die trofee én de positieve reacties te krijgen. Als team steken we tijd en energie in de krant om alle inwoners van Veghel op een speelse manier te informeren én enthousiast te maken voor het leuke feest dat carnaval is. Maar dit kan alleen tot stand komen omdat ook veel anderen hieraan hun steentje bijdragen. Wat dacht je van: het aanleveren van de teksten, het werven van advertenties en de verspreiding door medewerkers ('de Kuussepostbodes', met dank aan de Zuidstampers en Promillikantjes). Zo ontstaat dit mooie totaalresultaat. En om in de termen van het motto van dit jaar te spreken: 'Daor genieten we nou van."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant