Familievoorstelling Tina de musical in de Blauwe Kei

Kunst en cultuur 464 keer gelezen

VEGHEL | De vrolijke familievoorstelling Tina de musical is op donderdag 8 maart te zien in Theater De Blauwe Kei. Tina, het bekende meidenblad van Nederland, bestaat vijftig jaar en dat wordt gevierd met een musical. Deze voorstelling vol doldwaze avonturen, veel meidenpret en de allerleukste liedjes, begint om 19.30 uur in de grote theaterzaal op de Noordkade.

Als Tina stiekem verliefd wordt op die knappe Bobby weet ze niet wat ze met de kriebels in haar buik moet. Ze wil graag raad. Haar moeder heeft echter geen tijd en haar vader heeft geen verstand van vrouwen. Daarom belt Tina haar oma. Die leest al vijftig jaar de Tina en is daardoor de leukste, liefste, gekste en jongste oma van heel Nederland.

Een feelgood musical speciaal voor meiden, moeders en oma's. En natuurlijk mogen ook alle broertjes, vaders en opa's mee. Een echte familievoorstelling voor iedereen vanaf 8 jaar.

Kaarten voor Tina de musical zijn 28 euro (inclusief drankje) en zijn te reserveren via www.blauwekei.nl, telefonisch via 0413-342555 of aan de theaterkassa op werkdagen tussen 13.00 uur en 17.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant