Bart Buiting (manager proces & innovatie), Vincent van der Zanden (projectmanager) en Paul van Dieperbeek (manager sales & marketing).
Bart Buiting (manager proces & innovatie), Vincent van der Zanden (projectmanager) en Paul van Dieperbeek (manager sales & marketing).

HOBIJ is bekroond tot Best Managed Company

Zakelijk 2.233 keer gelezen

VEGHEL | HOBIJ heeft vorige week donderdag voor het zesde jaar op rij de Best Managed Company (BMC) award in ontvangst genomen. Net als voorgaande jaren heeft HOBIJ zich als één van de 51 best geleide midden- en grootbedrijven van Nederland gekwalificeerd. Dit werd bekend gemaakt door Deloitte. HOBIJ mag zich hiermee net als voorgaande jaren Best Managed Company noemen.

"We zijn erg trots dat wij ook dit jaar weer zijn benoemd tot BMC. Een beloning voor de energie en inzet van onze collega's en de goede balans in onze bedrijfsvoering. HOBIJ durft naar kansen te grijpen wanneer dit kan en te denken in vernieuwende oplossingen", vertelt Han van Horen, CEO van HOBIJ. Het welzijn van de flexkrachten zet HOBIJ voorop. "We geloven dat zij significant bijdragen aan het succes van HOBIJ en onze klanten. Met het verzorgen van huisvesting, vervoer en het ondersteunen in de persoonlijke ontwikkeling bieden wij onze flexkrachten niet alleen een baan, maar ook een toekomst." aldus Han.

Businessmodel
Dit is het tiende jaar waarop Deloitte het Best Managed Company programma organiseert. Het BMC-programma richt zich op Nederlandse ondernemingen, die een omzet kennen van minimaal vijfentwintig miljoen euro, financieel gezond zijn en een aandeelhoudend of zelfstandig bevoegd management hebben. Deze ondernemingen worden in staat geacht om in de toekomst bestand te zijn tegen technologische veranderingen die invloed hebben op het businessmodel.

Een overzicht van de winnaars is te vinden op www.bestmanagedcompanies.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant