Serviceteam De Blauwe Kei
Serviceteam De Blauwe Kei

Ontwerper gezocht voor nieuwe kleding serviceteam De Blauwe Kei

Kunst en cultuur 2.172 keer gelezen

VEGHEL | Sinds Theater De Blauwe Kei op de Noordkade gevestigd is, vraagt het theater haar bezoekers actief naar hun ervaringen. Een van de bevindingen gaat over de kleding van het serviceteam, de vrijwilligers die bezoekers ontvangen en de kaartcontrole verzorgen. Daar gaat het theater in samenwerking met Phoenix Cultuur wat aan doen. Ze dagen iedereen in de gemeente Meierijstad uit om nieuwe kleding te ontwerpen. Op zaterdag 24 maart om 15.00 uur is de kick-off van de ontwerpwedstrijd voor nieuwe kleding voor het serviceteam op de Noordkade.

Het Veghelse theater ontvangt veel positieve reacties van gasten, maar ook verbeterpunten. Een van deze verbeterpunten betreft de kleding van het serviceteam en daar gaat De Blauwe Kei direct actie op ondernemen. In het kader van maken en mixen van alle activiteiten op de Noordkade is een samenwerking met Lonneke de Wit van de FashionFabriek van Phoenix Cultuur tot stand gekomen in de vorm van een ontwerpwedstrijd. Iedereen in de gemeente Meierijstad kan meedoen. De ontwerpwedstrijd begint met een officiële kick-off. Hierbij zijn onder andere Harry Vermeulen, de nieuwe directeur van De Blauwe Kei en leden van het serviceteam aanwezig. Namens Phoenix Cultuur is onder andere Myriam Simons, coördinator beeldende kunst, aanwezig.

Tijden de kick-off wordt de huidige bedrijfskleding van het serviceteam tentoongesteld, krijgen geïnteresseerden meer informatie over de inhoud en voorwaarden van de wedstrijd en worden de wedstrijdformulieren uitgedeeld. De Blauwe Kei en Phoenix Cultuur willen iedereen in de gemeente Meierijstad uitdagen om na te denken over nieuwe kleding voor de serviceteamers van de Blauwe Kei. Het winnende ontwerp wordt daadwerkelijk uitgevoerd.

Iedereen die interesse heeft in de ontwerpwedstrijd is op zaterdag 24 maart om 15.00 uur welkom op de eerste etage van het cultuurcluster. Op vrijdag 18 mei worden alle ingezonden ontwerpen geëxposeerd en wordt het winnende ontwerp bekend gemaakt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant