Afbeelding

'Warm buiten leven met een sfeervolle tuinhaard'

Zakelijk 1.091 keer gelezen

VEGHEL | De tijd voor een lange, sfeervolle, gezellige avond buiten zitten dient zich weer aan. Niet iedere avond zijn we gegarandeerd van een comfortabele temperatuur, zeker in de lente en nazomer niet. Om toch een avond gezellig met vrienden buiten te zitten, biedt een stijlvolle tuinhaard uitkomst.

Door de toenemende aandacht en ontstane discussie rondom het stoken van houthaarden en barbecues in de tuin is Van Tiel Haarden op zoek gegaan naar alternatieven om toch een sfeervolle en warme avond te beleven. "De tuinhaard op gas is hiervoor dé oplossing. Om u te inspireren hebben wij een aantal gasgestookte tuinhaarden brandend in onze showroom opgesteld", laten ze bij Van Tiel weten.

Een vrijstaande tuinhaard, die tevens verplaatsbaar is, zorgt voor een gezellige en warme sfeer. Wat is er comfortabeler dan genieten van een sfeervol vuur, zonder uit de loungebank te hoeven komen. Met de Faber theBuzz, Faber theTube en Element4 Barrel is dit mogelijk. Tevens voorkomt een gasgestookte tuinhaard overlast door uitstoot van roet en fijnstof. "Kortom, een ideale toevoeging in iedere tuin. Naast de in onze showroom opgestelde varianten, zijn er nog diverse andere mogelijkheden."

Showroom
Op zoek naar inspiratie? Kom langs in de showroom. Van Tiel adviseert iedereen graag over de mogelijkheden van een buitenhaard in de tuin.
Van Tiel Haarden is gevestigd aan de Doornhoek 3766 in Veghel.

Kijk voor de openingstijden op: www.vantielhaarden.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant