Emiel Barten, Britt Schumacher (stagiaire) en Ingrid Bronkhorst in hun interieuratelier op het Heilig Hartplein in Veghel.
Emiel Barten, Britt Schumacher (stagiaire) en Ingrid Bronkhorst in hun interieuratelier op het Heilig Hartplein in Veghel.

'Iedereen die binnenkomt, moet als ambassadeur naar buiten lopen'

Algemeen 3.937 keer gelezen

VEGHEL | TwoWork, gevestigd in een prachtig pand aan het Heilig Hartplein in Veghel, bestaat één jaar. Eigenaren Emiel Barten en Ingrid Bronkhorst blikken terug op een succesvol jaar en zitten vol ambitie: "Het moet elke dag beter."



Emiel Barten, Britt Schumacher (stagiaire) en Ingrid Bronkhorst in hun interieuratelier op het Heilig Hartplein in Veghel.

TwoWork ontwerpt en realiseert interieurs voor bedrijven, organisaties, scholen en particulieren. Het interieuratelier aan het Heilig Hartplein is bewust minimalistisch ingericht. De uitstraling is stylish en rustig. Een bewuste keuze legt Ingrid uit. "Het is geen winkel waar je meteen producten kunt meenemen. Je kunt bij ons terecht voor totaalconcepten, maar ook voor design, meubilair, interieuradvies en interieurontwerp, of de inrichting van bijvoorbeeld een woning, kantoor of bedrijfsrestaurant."

'Blij en trots'
De start van een nieuw bedrijf brengt spanning met zich mee. Zelfs voor Emiel en Ingrid, die beiden beschikken over een flinke dosis ervaring en kennis in de interieurwereld, was het in het begin even afwachten. "Het gaat hartstikke goed", vertelt Emiel. "We wilden allebei meer plezier en minder druk in ons werk ervaren. Dat is gelukt. Plezier staat voorop, we werken hard en tegelijk gaat het er hier heel relaxed aan toe." Ingrid vult aan: "Wij zijn blij en trots. Zoveel mooie projecten hadden we het eerste jaar niet durven hopen. Zo werken we de ene dag aan een vloerenplan, de restyling en de akoestiek van een hoofdkantoor en een bedrijfsrestaurant en de volgende dag geven we een kleuradvies en maak ik een interieurontwerp voor een woning."

TwoWork is geen fysieke winkel, maar er kan van alles worden besteld.

Geld
Grote of kleinere projecten, TwoWork hanteert vaak dezelfde werkwijze. Eerst is er een vrijblijvend kennismakingsgesprek. "Het moet wel klikken. Daarna gaan we naar de klant toe om te luisteren naar de wensen", legt Ingrid uit. Emiel: "We kijken wat wij kunnen toevoegen en hoeveel tijd het kost om een concept te maken. Pas als we de opdracht krijgen om een plan of concept uit te werken, betaalt de klant."

Emiel en Ingrid vertellen dat ze voor een hele schappelijke prijs ontzettend veel kunnen doen: "Van tevoren maken we afspraken. Je kan een ruimte prachtig inrichten voor weinig geld."

Onafhankelijk
Ook de meubels en producten kunnen via TwoWork worden aangeschaft. "Wij doen alles en zijn onafhankelijk van de merken. Als men alleen een ontwerp wil hebben en vervolgens de producten zelf aanschaft. Geen enkel probleem. Maar het leukste is om daadwerkelijk zelf aan de slag te gaan en voor onze klanten scherp in te kopen. Dat is onze kracht: de combinatie van ontwerp, inkoop en realisatie", vindt Emiel.

Mooi én functioneel
TwoWork richt zich ook op de particuliere markt en de wat kleinere zakelijke markt. Niet alleen grote spelers kunnen bij Emiel en Ingrid aankloppen. Ingrid: "Het restylen van een slaapkamer of het bestellen van een x-aantal bureaus met stoelen? Ook dat kan bij ons." TwoWork is geen fysieke winkel, maar er kan van alles worden besteld. "Van akoestiek (het geluid per ruimte kan enorm verschillen red.) tot vloerkleden en van het juiste meubilair tot beeldschermen. Wij vragen en onderzoeken bij de klant wat en waarom hij iets wil. Het moet mooi zijn én functioneel", aldus Ingrid.

Ambassadeur
Emiel en Ingrid lopen al jaren mee in de interieurbranche. "We gooien eigenlijk altijd in de roos. Daarom gaan we op dezelfde voet door: voluit, met plezier en elke dag beter. Iedereen die hier binnenkomt, moet als 'ambassadeur' naar buiten lopen. Dat is ons doel. De klanten blijven terugkomen dus daar maken we uit op dat het goed gaat", stelt Emiel. Bij TwoWork proberen ze altijd iets meer te doen. Het net iets specialer aan te pakken. "Ingrid en ik ondernemen vanuit onze passie. Kom langs in ons interieuratelier en maak een afspraak", besluit Emiel.

Meer informatie op www.twowork.nl. Daar zijn ook de contactgegevens van Emiel en Ingrid te vinden.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant