Broadway Brass geeft een gastoptreden.
Broadway Brass geeft een gastoptreden.

Eerste editie Vrienden van Frisselstein Live!

Algemeen 1.436 keer gelezen

VEGHEL | Het groot orkest van muziekvereniging Frisselstein, onder leiding van Erik Kluin, organiseert vrijdag 16 maart een feestelijke avond vol verrassingen: Vrienden van Frisselstein LIVE! Vrienden van Frisselstein Live! vindt plaats in de podiumzaal op de CHV Noordkade in Veghel.

Het groot orkest begeleidt verschillende artiesten waaronder Luc van Moorsel, Babz Verhoeven, Jaap van Herwaarden en Jeroen van der Velden. Zij verzorgen tijdens deze avond een uiteenlopend programma vol jazz en bigband muziek, maar ook met Nederlandstalige feestmedleys van feestduo Jaap en Jeroen.

Een orkest met een combo, achtergrondzangeressen en zelfs een aantal danseressen komt ook naar de Noordkade. Broadway Brass geeft een gastoptreden. Broadway Brass is een tien-koppige brassband die dancemuziek, hiphop, rock en top 40 muziek, succesvol weet om te toveren in eigen geproduceerde klanken met behulp van alleen hun instrumenten en enthousiasme.Vrienden van Frisselstein LIVE! wordt afgesloten door DJ Jurgensen, onder andere bekend van zijn optredens in Fellows & Friends en op Vudel.

Het concert start om 20.00 uur en duurt tot 01.00 uur. De bar blijft de hele avond geopend en consumpties kunnen alleen contant worden betaald.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant