Afbeelding

Potgrond drive in en gratis tuinschets bij Intratuin

Algemeen 1.512 keer gelezen

VEGHEL | De bomen worden weer groen, de krokussen breken open en dieren ontwaken uit hun winterslaap. De natuur bruist, bloeit, ontluikt en ontspruit. En dat doet het ook in Intratuin Veghel. Het is tijd om buiten lekker aan de slag te gaan. Intratuin helpt jou op alle fronten om je tuin, terras of balkon lente klaar te maken. In de maand maart organiseert Intratuin diverse activiteiten om je te inspireren en je op weg te helpen.

Op zaterdag en zondag 17,18 en 24, 25 maart is er een potgrond drive-in bij Intratuin Veghel. Blijf jij lekker in de auto zitten, dan laden medewerkers van Intratuin de zakken potgrond en tuinaarde voor je in.
Kom vervolgens bij Intratuin Veghel binnen voor gratis tuinadvies.

Gratis tuinschets
Hovenier Van der Loo is deze potgronddagen op 17, 18 en 24 maart aanwezig voor het geven van gratis tuinadvies. Het maken van een gratis tuinschets en helpt je verder naar jouw ideale droomtuin.
Hovenier van der Loo is exclusief geselecteerd door de Tuinen van Appeltern wat staat voor kwaliteit en vakkennis.

Kinderen
Ook voor de kinderen organiseert Intratuin Veghel leuke workshops en is er tijdens de potgrond dagen een blote voetenpad voor de kinderen met diploma.

Lente koopavond
Kom op woensdag 21 maart van 18.00 uur tot en met 21.00 uur naar de speciale lentekoopavond.
Intratuin presenteert graag vol trots de nieuwe lenteafdelingen. Kom kijken en profiteer op deze avond van de eenmalige voorverkoopkorting van 20 procent op het gehele assortiment.

Alle zondagen
Intratuin Veghel, gevestigd op de Heuvel 11, is alle zondagen in het jaar geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant