Nieuwe bloemenzaak op de Noordkade: 'Het is voor ons ook iets nieuws'

Algemeen 6.353 keer gelezen

VEGHEL | Trendsetters styling & inrichtingen uit Veghel opent zaterdag 17 maart een gloednieuwe bloemenwinkel in De Proeffabriek op de Noordkade in Veghel. Eigenaren Rob van Zutven en Joop Govers zien het als een mooie stap. “We bestaan iets meer dan tien jaar en openen zaterdag onze eerste fysieke winkel. Het is voor ons ook echt iets nieuws.”

Er wordt momenteel keihard gewerkt om de winkel, die naast de grote theaterzaal van de Blauwe Kei komt te zitten, op tijd af te krijgen. Vrijdag is er een borrel voor vrienden en familie en zaterdag gaat de bloemenzaak officieel open. Joop en Rob vinden het spannend, maar zijn vooral heel erg benieuwd. “We zijn erg benieuwd wat geïnteresseerden van onze winkel vinden. We hebben veel aandacht besteed aan de aankleding en uitstraling van zowel de winkel als de producten. De winkel is voor een ieder toegankelijk”, belooft Joop.

Het idee voor een bloemenzaak speelde al langer. Drie jaar om precies te zijn. “We hebben de afgelopen paar jaar veel bloemdecoraties verzorgd voor evenementen en hadden al langer het idee om het in eigen huis te organiseren. Dat is gelukt. We hebben nu meer expertise en kunnen zo beter inspelen op de laatste trends op gebied van bloemstyling”, leg Rob uit. Voor de Noordkade is bewust gekozen. “Het bruist er van de inventieve bedrijven. Het is de ideale plaats voor ons en er is voldoende parkeergelegenheid. Bovendien is het een leuke en creatieve omgeving, waar Trendsetters ook thuishoort”, vindt Joop.

Workshops 
Het assortiment van de 60 vierkante meter tellende winkel bestaat uit boeketten, tafeldecoratie, planten, vazen, potten en accessoires. Daarnaast biedt Trendsetters workshops aan. Joop: “Je kan met een groepje onder begeleiding van onze experts bloemstukken maken. We mogen overigens gebruik maken van de ruimte voor de winkel. Daar worden de bloemdecoraties gearrangeerd voor onze evenementen, zodat de mensen die voorbij lopen er alvast van kunnen genieten.” Bloemen en meubilair voor bruiloften of een uitvaart kunnen ook bij Trendsetters worden besteld.

Rob vertelt dat de potten, vazen en accessoires van hoogwaardige merken en kwaliteit zijn. “Het gaat om goede kwaliteit aardewerk en mond geblazen glaswerk van Nederlandse bedrijven.’’ De bloemenzaak kan nog wel een paar groene vingers gebruiken. “We zijn nog op zoek naar parttime krachten voor in het weekend. De winkel wordt gerund door Lotte van den Bosch en Dorien Rovers, twee ervaren bloemstylisten.”

Korting
In de maand maart krijgt men 25 procent korting op het complete assortiment. Uit alle kopers wordt een winnaar getrokken. Hij of zij krijgt een waardebon van 30 euro. Trendsetters op de Noordkade is van maandag tot en met zondag open, op vrijdagavond is er een koopavond. Joop: “We hebben er bewust voor gekozen om ook op zondag open te gaan. Mocht je nog snel een cadeautje zoeken dan kun je mooi bij ons terecht.” Trendsetters gaat ook bezorgen aan huis of op bedrijfslocatie.

‘Heel gaaf’
Zaterdag start het nieuwe avontuur voor Joop en Rob. Ze kijken ernaar uit. “Een fysieke winkel op een prachtige locatie. Heel gaaf”, besluiten de Veghelse ondernemers.

Kijk voor meer info op www.trendsetters.nl of bel naar: 0413-287890.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant