Nol en Karin komen naar Veghel.
Nol en Karin komen naar Veghel.

Karin Bruers en Nol Havens halen uit in De Blauwe Kei

Kunst en cultuur 469 keer gelezen

VEGHEL | Karin Bruers staat op donderdag 29 maart samen met Nol Havens in De Blauwe Kei in Veghel. Karin gaat flink uithalen, maar wie uithaalt, kan een haal terug verwachten. De voorstelling Bruers haalt uit begint om 20.15 uur in de grote theaterzaal op de Noordkade.

Karin Bruers is terug in het theater. Dit keer niet alleen, maar met Nol Havens. Nol is haar muzikant, chauffeur, persoonlijk entertainer en hij zorgt ervoor dat het niet helemaal uit de hand loopt, want dat is nu eenmaal het risico bij Karin. In deze voorstelling haalt ze uit naar onder andere christelijke wethouders, die ze betrapt op porno kijken in het vliegtuig en naar echtparen die hun kinderen slachtofferen in vechtscheidingen. En verder moet alles wat die dag voor haar voeten heeft gelopen, eraan geloven. Maar wie uithaalt, kan een haal terug verwachten. En die krijgt ze ook. Of het iets uithaalt weet ze niet, maar haar hart is even gelucht. "Tussen de (verrassende) grapjes door vertelt Karin een serieuzer verhaal. Als tegenwicht voor haar chaotische activisme heeft Bruers de hulp ingeschakeld van Nol Havens, bekend van VOF de Kunst", aldus Theaterkrant.nl.
Kaarten voor Karin Bruers haalt uit zijn 19 euro en zijn te reserveren via www.blauwekei.nl, telefonisch via 0413-342555 of aan de theaterkassa op werkdagen tussen 13.00 en 17.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant