Joep van Meurs (R) wordt de nieuwe voorzitter van Geel-Zwart.
Joep van Meurs (R) wordt de nieuwe voorzitter van Geel-Zwart.

Joep van Meurs nieuwe voorzitter Geel-Zwart

Sport 2.494 keer gelezen

VEGHEL | Bij hockeyvereniging Geel-Zwart in Veghel vindt er komende zomer een wisseling van de wacht plaats. Frank van der Heijden neemt afscheid van zijn rol als voorzitter. Hij wordt opgevolgd door Joep van Meurs.

Frank heeft de maximale termijn van drie keer drie jaar vervuld. Geel-Zwart is de aftredend voorzitter erg dankbaar. De Veghelse hockeyvereniging telt momenteel 950 leden waarbij de verdeling van ongeveer 2/3 jeugd- om 1/3 seniorenleden is. De vereniging beschikt over een vast kader van ongeveer 120 vrijwilligers, welke zich wekelijks inzetten om Geel-Zwart tot de zo prettig functionerende vereniging te maken die het reeds ruim 75 jaar is.

Ambities
Geel-Zwart is zeer verheugd dat zij in Joep van Meurs een bij de vereniging betrokken bestuurder heeft gevonden. Hij wil samen met de andere enthousiaste bestuursleden, vrijwilligers en actieve leden, verder vorm geven aan de ambities en de toekomst van deze actieve en enthousiaste club.

Joep van Meurs schudt de hand van  Frank van der Heijden.

Creativiteit
Joep is 51 jaar en geboren en getogen in Veghel. Hij is getrouwd en heeft twee kinderen. Zijn zoon speelt nu in JB1. Vroeger is Joep zelf actief spelend lid geweest van Geel-Zwart. "Hij brengt naast leidinggevende en commerciële ervaring ook een behoorlijke dosis creativiteit en enthousiasme met zich mee", zo laten ze bij Geel-Zwart weten. 
Joep is met ingang van 16 maart toegetreden tot het bestuur van Geel-Zwart als aspirant-bestuurslid en wordt officieel benoemd tot voorzitter tijdens de Algemene Ledenvergadering op 18 juni.

Joep van Meurs schudt de hand van  Frank van der Heijden.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant