Afbeelding

Ontwerpwedstrijd kleding serviceteam De Blauwe Kei van start

Kunst en cultuur 758 keer gelezen

VEGHEL | De ontwerpwedstrijd voor nieuwe serviceteamkleding van Theater De Blauwe Kei is zaterdag 24 maart officieel van start gegaan. Tijdens een kick-off waarbij de wedstrijd verder is toegelicht door onder andere Lonneke de Wit van de FashionFabriek van Phoenix Cultuur, liet een aantal geïnteresseerden weten al ideeën te hebben en aan de slag te gaan.

Hans Kraaijeveld, interim-directeur van Theater De Blauwe Kei. opende de kick-off met een welkomstwoordje. Daarna namen Lonneke de Wit van de FashionFabriek van Phoenix Cultuur en Diana van Huijgevoort, verantwoordelijk voor deze wedstrijd namens De Blauwe Kei, kort het woord om de wedstrijd verder toe te lichten en de wedstrijdformulieren uit te delen.

Wedstrijdformulieren
Iedereen uit de gemeente Meierijstad mag meedoen en een ontwerp maken voor nieuwe kleding voor de serviceteamers van De Blauwe Kei. Het winnende ontwerp wordt ook daadwerkelijk uitgevoerd. Wedstrijdformulieren zijn verkrijgbaar bij de balie van De Blauwe Kei en Phoenix op CHV Noordkade. De ontwerpen moeten voor 8 mei ingeleverd zijn. Op 18 mei worden alle ingezonden ontwerpen geëxposeerd en wordt het winnende ontwerp bekend gemaakt.
Meer informatie is te vinden op www.blauwekei.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant