Nick en Simon komen naar Heeswijk-Dinther en geven meer dan ooit tevoren de verhalen achter de liedjes prijs.
Nick en Simon komen naar Heeswijk-Dinther en geven meer dan ooit tevoren de verhalen achter de liedjes prijs.

Ook Racoon en Nick & Simon in de Kersouwe

Kunst en cultuur 796 keer gelezen

HEESWIJK-DINTHER | De kaartverkoop voor alle voorstellingen vanaf 24 maart in Natuurtheater de Kersouwe is van start gegaan. De Kersouwe in Heeswijk-Dinther heeft voor deze zomer ook nog Racoon en Nick & Simon geboekt om te spelen in het prachtige theater in de bossen van Heeswijk.

Het unieke theater presenteerde al een divers programma met artiesten als Brigitte Kaandorp, Lil' Kleine, Herman van Veen, Elvis: Comeback special, Wende, Dutch Eagles, Hippe gasten, Jett Rebel, Yuri Honing, eigen producties, diverse jeugdvoorstellingen en met als afsluiter van het seizoen de populaire band Bløf.

De komende clubtour van Racoon (die eindigt in de Ziggo Dome) is zo goed als uitverkocht. Natuurtheater de Kersouwe is trots dat ze dit jaar weer komen voor een optreden in de Heeswijkse bossen.
Racoon is goed voor drie Edisons, twaalf 3FM Awards en de Nederlandse Popprijs.

Nick Schilder en Simon Keizer, beter bekend als Nick & Simon, komen ook naar de Kersouwe. Met hun zevende studio album op zak is er een perfecte gelegenheid om dit gloednieuwe werk voor te stellen, met uiteraard de bijbehorende anekdotes. Meer dan ooit tevoren geven zij de verhalen hierachter prijs.

Kaarten
Zaterdag 24 maart zijn alle voorstellingen in de verkoop gegaan. Kaarten zijn te bestellen op www.kersouwe.nl en bij Paperpoint Heeswijk. Op www.kersouwe.nl is het hele programma en alle info terug te vinden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant