Het circuit is gelegen aan de Biezendijk in Zijtaart.
Het circuit is gelegen aan de Biezendijk in Zijtaart.

Motorclub De Jagers organiseert jaarlijkse evenement

Sport 268 keer gelezen

ZIJTAART | Motorclub De Jagers Zijtaart organiseert haar jaarlijkse motorcross evenement. Op zaterdag 31 maart staan de jeugdklassen aan het starthek. Op zondag 1 april starten verschillende nationale klasses en de Open Inters om te strijden voor het Nederlands Kampioenschap.

Op zaterdag 31 maart komen alle jeugdklassen aan de start. Hierin wordt deelgenomen door jongens en meisjes in de leeftijd van 5 tot en met 18 jaar. De vrije klasse met liefhebbers en een off road klasse rijdt eveneens op zaterdag.

Op zondag 1 april is er een nationale wedstrijd, dan verschijnen aan de start de MX2 junioren, MX open Junioren, MX2 Senioren, MX Open senioren, MX2 Nationalen, MX2 Inters en MX Open inters.
De trainingen beginnen op zaterdag en zondag om 09.00 uur. Op beide dagen beginnen de wedstrijden om 11.30 uur. Op zaterdag is de entree 5 euro (gratis toegang voor kinderen onder de 16 jaar). Op zondag is de entree 7.50 euro voor volwassenen en 4 euro voor jeugd van 12 tot en met 16 jaar (gratis toegang voor kinderen onder de 12).

Verschillende activiteiten
Op zaterdagavond is er in de feesttent de gelegenheid om een biertje (of iets anders) te drinken onder begeleiding van een leuk stukje muziek. Hiervoor is de entree gratis.
Op zondag zal er voor de jeugd vanaf 6 tot 12 jaar de mogelijkheid zijn om te proeven van de motorsport door een proefritje te maken op een minimotor. Dit gebeurt onder begeleiding van medewerkers.
Het circuit is gelegen aan de Biezendijk in Zijtaart en is door wegbewijzering aangegeven.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant