Afbeelding

Kaartjes voor de Buffelrun vliegen over de toonbank

Sport 836 keer gelezen

BOERDONK | Direct na de carnaval werd gestart met de kaartverkoop van de Buffelrun 2018. In 2017 waren drie maanden voor het evenement in Boerdonk alle tickets voor de volwassenen op zondag kwijt, In 2018 zijn alle tickets ruim vijf maanden van te voren verkocht. Alle tickets? Niet helemaal. Er zijn nog 50 tickets beschikbaar voor de jeugd tussen 12-15 jaar voor zondag. Voor de FamilyColorBuffelrun op zaterdag 18 augustus (speciaal voor gezinnen met kinderen) zijn nog een kleine 500 kaartjes beschikbaar.

"Dit is werkelijk niet te geloven, we hebben voor zowel de jeugd als de volwassenen een extra startvak toegevoegd maar zijn nog eerder uitverkocht dan vorig jaar", laat Ton Kanters namens de organisatie weten. Op de vraag waar dat aan ligt, is Ton stellig: "Deelnemers komen hoofdzakelijk uit de regio, het evenement is goedkoop ten opzichte van andere obstakelruns, de hindernissen zijn zeker vergelijkbaar en de sfeer is gewoon véél beter."

Vorig jaar won de Buffelrun opnieuw een aantal prijzen en ontving de gezinsrun op zaterdag vooral ook waardering van de deelnemers.

De organisatie belooft dat het hele evenement nog beter en mooier dan in 2017 wordt. Niet alleen voor de deelnemers maar zeker ook voor de bezoekers. Toegang voor bezoekers is gratis. Ben jij nog tussen de 12-15 jaar en wil je deelnemen op zondag? Wacht dan niet te lang.

Wil je met een gezin een bijzondere dag beleven? Schrijf je dan in via: www.buffelrun.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant