Tijdens de Car Care Day bij Hanex Carwash in Veghel is er veel te doen.
Tijdens de Car Care Day bij Hanex Carwash in Veghel is er veel te doen.

Kom naar de Hanex Car Care Day

Zakelijk 1.032 keer gelezen

VEGHEL | Bewonder unieke en zeldzame auto's, volg een van de demonstraties, creëer je droomwagen of pak een mooie korting: tijdens de Car Care Day op zondag 8 april bij Hanex Carwash in Veghel kom je oren en ogen tekort. Die dag toont Car Care-specialist Tibo Geurten hoe hij wonderen verricht voor de uitstraling van je auto.

Bij de speciale Car Care-afdeling toont Hanex dat echt auto poetsen een vak apart is. Zo kun je tijdens de Car Care Day met eigen ogen zien hoe jouw auto op professionele wijze weer in showroomstaat wordt teruggebracht. Heb je bijvoorbeeld doffe en verweerde lak of zoek je een manier om je autolak perfect te beschermen? Zorg dan dat je erbij bent. Kijk achter de schermen mee hoe polijsten in zijn werk gaat. Of maak kennis met lakcoating als dé ultieme glansprotector die jarenlang bescherming biedt tegen invloeden van buitenaf. Natuurlijk wordt ook het verwijderen van hardnekkige vlekken in de bekleding niet vergeten. Dit gebeurt door middel van extractie, waarbij het vuil als het ware uit de vezels wordt gezogen, en stoomreiniging.

Eenmalig 20 korting
Bezoekers die deze tweede zondag van april van 9.00 tot 18.00 uur Doornhoek 3910 in Veghel bezoeken, krijgen bovendien een mooi cadeautje. Maak je namelijk vóór 31 mei aanstaande een afspraak voor een van de geselecteerde polijst- of lakcoating-behandelingen, dan ontvang je een feestelijke korting van 20 procent. Mis deze eenmalige actie voor enthousiaste autoliefhebbers niet. Kijk voor meer informatie op website www.hanex.nl/car-care.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant