De Fashion Tweedaagse vindt plaats op 2 en 3 mei.
De Fashion Tweedaagse vindt plaats op 2 en 3 mei.

Fashionista's en fashionisto's aan de slag met eigen outfit

Kunst en cultuur 739 keer gelezen

VEGHEL | Phoenix Cultuur organiseert in de meivakantie, op woensdag 2 en donderdag 3 mei, twee creatieve fashion-workshopdagen in de Fashion Fabriek op de CHV Noordkade in Veghel. Meiden en jongens van 8 tot en met 18 jaar dompelen zich twee dagen onder in de wereld van de mode en showen op de tweede dag hun eigen creatie op de catwalk.

Onder begeleiding van een professioneel fashionteam gaan de fashionista's en fashionisto's aan de slag met hun eigen outfit. Ze krijgen volop inspiratie door een kijkje te nemen bij de ontwerpen van de grote fashiondesigners.
Met tips en tricks leren ze vervolgens zelf patronen maken en aanpassen, diverse hand- en borduursteken, knopen aanzetten en natuurlijk de naaimachine bedienen.
Ze maken daarnaast ook kennis met verschillende stoffen en materialen.

Fotoshoot en modeshow
De Fashion Tweedaagse wordt afgesloten met een heuse fotoshoot en modeshow. Elke deelnemer styled zijn of haar eigen outfit en kapsel en krijgt tips om als een echt model over de catwalk te lopen.

Twee leeftijdsgroepen
De Fashion Tweedaagse vindt plaats op 2 en 3 mei van 10.00 uur tot 16.00 uur en aanmelden kan nog tot en met 15 april.
De kosten voor de tweedaagse workshop zijn 75 euro per persoon, inclusief stof en materialen. De lunch is niet inbegrepen.
De deelnemers worden ingedeeld in twee leeftijdsgroepen: 8 jaar tot en met 12 jaar en van 13 jaar tot en met 18 jaar.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant