Afbeelding

Lente Inspiratie Dag bij Intratuin Veghel

Zakelijk 1.212 keer gelezen

VEGHEL | De lente is begonnen. Heb je nog geen nieuwe tuinplannen gemaakt, dan is nu het moment. Laat je verleiden door de nieuwste voorjaarstrends en kom sfeer proeven bij Intratuin Veghel.

Snak je naar nog meer inspiratie? Dat komt dan goed uit. Tijdens de Lente Inspiratie Dag op zaterdag 14 april van 10.00 uur tot 17.00 uur zijn er verschillende activiteiten waar je aan mee kunt doen. De hele dag is er de perkgoed oppotservice waarbij Intratuin gratis je perkplant aankopen voor je oppot. Ook kan je lekker komen loungen op de nieuwe tuinmeubelcollectie. Intratuin Veghel organiseert deze zaterdag ook een barbecue demonstratie en alle tuinmeubelen die deze zaterdag worden gekocht worden gratis thuisbezorgd. Voor alle vijverliefhebbers wordt gratis het vijverwater getest. Neem daarvoor een potje gevuld met vijverwater mee naar Intratuin Veghel.

Voor de volwassenen organiseert Intratuin de workshop 'wilde veldtuin maken' en 'lenteboeket'. Hiervoor kun je je inschrijven om 10.30 uur of om 14.00 uur. Kijk op www.intratuin.nl/veghel voor meer informatie over de lente inspiratie dag. Tijdens de workshop 'wilde veldtuin' ga je aan de slag met mos en diverse planten waar bijen en vlinders dol op zijn. Tijdens de workshop lenteboeket leer je meer over de bloemen en het bloemschikken. Opgeven voor de workshops kan via de servicebalie van Intratuin Veghel of via info@veghel.intratuin.nl. Ook aan de kinderen wordt gedacht. Zij kunnen tussen 13.00 uur en 16.00 uur deelnemen aan een leuke workshop 'vetplant in pot'. Intratuin Veghel heet je van harte welkom op het lente inspiratie event en is ook alle zondagen geopend.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant