Afbeelding

Beste mentalisten ter wereld in De Blauwe Kei

Kunst en cultuur 732 keer gelezen

VEGHEL | Mentalisten Rob en Emiel staan op zaterdag 14 april met hun magische show Blow me away in Theater De Blauwe Kei. 'Pure magie' en 'verfrissend leuk' schrijven de media over deze show. 'Podiumtovenaars', zo worden Rob en Emiel ook wel genoemd. De voorstelling begint om 19.30 uur in de grote Theaterzaal op de Veghelse Noordkade.

Blow me away is een voorstelling die de liefhebber eigenlijk live moet ervaren. Adembenemend snel, wonderlijk en anders. Is het cabaret of toch illusie?

In deze theatervoorstelling worden succesnummers uit hun tienjarige carrière afgewisseld met nieuwe scènes, acts en verbazingwekkende verhalen. Zij bespelen op bijzondere wijze de zintuigen en de waarneming. Hun acts zijn internationaal en nationaal bekend en in 2009 zijn ze uitgeroepen tot beste mentalisten ter wereld. Daarmee behoren zij officieel tot de absolute wereldtop. Deze voorstelling is geschikt voor iedereen vanaf twaalf jaar.

Kaarten voor Rob en Emiel kosten 21 euro (inclusief drankje) en zijn te reserveren via www.blauwekei.nl, telefonisch via 0413-342555 of aan de theaterkassa op werkdagen tussen 13.00 uur en 17.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant