Peter is trots op zijn nieuwe onderkomen.
Peter is trots op zijn nieuwe onderkomen.

Een mooie stap voor PTS Scooter Service

Algemeen 2.271 keer gelezen

VEGHEL | Peter van den Tillaart van PTS Scooter Service uit Veghel is verhuisd naar de Noordkade 3B. Daar deelt hij samen met Scootmobielen Brabant en E-bikes Brabant een groot pand. "Het is voor mij een mooie stap", aldus een trotse Peter.

PTS-Veghel zat voorheen gevestigd om de hoek van het oude Bristolpand. Qua locatie is Peter een paar meter verhuisd. Toch is het een wereld van verschil. Zijn nieuwe onderkomen is een stuk professioneler en ziet er gelikt uit. De scooters staan mooi verspreid op een rijtje en er hangen tv-schermen met extra informatie. Peter: "Bovendien heb ik een ruime en afgesloten werkplaats. Het is allemaal veel groter en mooier", vertelt hij. Bij PTS scooter service repareren en onderhouden ze alle merken scooters en leveren ze de meest uiteenlopende accessoires. "Wij vullen de wensen van de klant samen in", zegt Peter.

Elektrische scooters
Peter voegt NIU toe aan zijn assortiment en het aanbod van Peugeot is vergroot. "NIU zijn elektrische scooters. Deze scooters zijn de toekomst. Daarnaast sluit het goed aan bij de scootmobielen en de e-bikes van Hein."

Bereikbaarheid
De Veghelaar onderhoudt een goede band met zijn klanten. Volgens hem is een goede verstandhouding belangrijk. Toch vindt Peter dat niet zijn grootste kracht. "Bereikbaarheid is voor mij het belangrijkste. Ik ben in principe 24/7 bereikbaar en ze krijgen eigenlijk nooit niemand anders aan de telefoon. Alles komt direct bij mij terecht." Mocht Peter in gesprek zijn of onverhoopt niet opnemen, belt hij zo snel mogelijk terug. "Als het kan repareer ik de scooters nog dezelfde dag, kan dat niet dan bestel ik meteen de onderdelen die ik nodig heb." Daarnaast heeft Peter een haal- en bezorgservice.

Deuren open
Ook Peter heeft op zaterdag 21 april een 'grande opening'. Samen met Scootmobielen Brabant en E-bikes Brabant zet hij dan de deuren van de Noordkade 3B wijd open. "Iedereen kan vrijblijvend komen kijken naar ons nieuwe onderkomen. Het is echt mooi geworden", besluit hij.
Voor meer informatie is Peter te bereiken op: 06-20352506 of neem een kijkje op zijn website: www.pts-veghel.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant