The New Destination Bluesband treedt zondag 22 april op in café De Afzakkerij.
The New Destination Bluesband treedt zondag 22 april op in café De Afzakkerij.

New Destination Bluesband in De Afzakkerij

Algemeen 463 keer gelezen

VEGHEL | In galeriecafé De Afzakkerij op de CHV Noordkade in Veghel presenteert de Compagnie op zondagmiddag 22 april een optreden van The New Destination Bluesband. Vette stevige blues gespeeld door liefhebbers van de betere bluesrock uit de vorige eeuw. Het optreden begint om 15.00 uur. De toegang is gratis.

Blues en bluesrock doen het altijd goed in De Afzakkerij. Bezoekers komen vaak uit een grote regio om te genieten van de muziek, de sfeer en een goed glas bier. De uit Den Bosch afkomstige The New Destination Bluesband is een groep enthousiaste liefhebbers van Blues/Rock muziek.

Bandbezetting
De band bestaat uit Henny op de drums, Hans op de basgitaar, Raymond die solo gitaar speelt, William die zorgt voor begeleiding en vocals en Rene die ook voor de vocals zorgt en mondhormonica speelt.

Gezellige middag
Blues with a feeling is hun passie. De bandleden vertellen beïnvloed te zijn door legendes als Cream, Eric Clapton, Jimi Hendrix, Robin Trower, Brainbox en Joe Bonamassa. Dat belooft dus weer een gezellige middag te worden met een lekkere vette pot muziek.

Repetoire
Het repertoire bestaat onder andere uit de nummers van de artiesten: The Budda heads, Jethro Tull-SRV, Eric Clapton, Jimmy Hendrix, Jeff Healy, King King, ZZ top, JJ Cale, Will Wilde, Freddy King, Cream, Gary Moore, Blues Brothers, Herman Brood, BB King, John Hiatt en Elvis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant