Afbeelding
Foto: Manon Bimbergen

Springparadijs Jumpsquare Veghel opent deuren

Algemeen 5.543 keer gelezen

VEGHEL | Trampolinespringfanaten opgelet! Aanstaande zondag 22 april opent Jumpsquare Veghel haar deuren aan de Poort Van Veghel. In het indoor trampolinepark van 2.000 vierkante meter kun je je uitleven op diverse springkussens en trampolines.

Trotse eigenaren van het springparadijs zijn broers Amido en Zilano Giebels. Aanvankelijk wilden de jonge ondernemers een lunchroom beginnen in hun woonplaats Mill. Tijdens hun zoektocht naar een geschikt pand hiervoor, kwam per toeval Jumpsquare op hun pad. "Onze vader had een klus bij Jumpsquare Amsterdam en vond dat echt iets voor ons", vertelt Amido. "We wilden graag werken met mensen en dachten eerst aan de horeca. Jumpsquare is een mooie combinatie van horeca met sport, iets wat we ook graag doen." Sinds januari zijn de broers druk bezig met het realiseren van Jumpsquare. In het voormalige pand van Jos van de Doelen worden momenteel de laatste puntjes op de i gezet voor de opening op 22 april. Een flinke klus. "Het was een grote kale ruimte. We hebben muren gezet en alles ingericht", zegt Amido. En het resultaat mag er zijn. Verschillende trampolines en constructies nodigen uit om een sprong te wagen. De indoor springruimte is op te delen in diverse area's. Zo is er de BigAirBag. Een uniek springkussen. "Rondom de airbag staan hoge blokken en verschillende trampolines. Je kan daar salto's en sprongen vanaf maken, de airbag zorgt voor een zachte landing." Voor de gevorderde jumpers is er de High Performance Area met de hoge Walk-on Wall van 2.5 meter. Een uitdaging beaamt Amido. "De trampolines in deze area hebben een andere vering waardoor je hoger kunt springen en tegen de muren kunt oplopen, maar dat is best lastig", lacht Amido. Even verderop bij de freestyle area kun je los gaan op de rijen aangesloten trampolines en schuine wanden. Daarnaast bevindt zich de Dodgeball Area waar een potje trefbal of basketbal kan worden gespeeld. Na alle springpret kun je tot rust komen in het horecagedeelte, die door de verhoging een mooie view geeft over het geheel. "De Highperformance Area ligt voor het restaurant, waardoor je uitkijkt op de gevorderde jumpers." Jumpsquare beschikt over een aangenaam airconditioningsysteem waardoor je springt in comfortabele omstandigheden.

Bij Jumpsquare is het mogelijk om trampolinespringlessen te volgen. In tien lessen leer je onder begeleiding van professionele jumpmasters tricks op en rondom een trampoline. "Wanneer de lessen starten is nog niet bekend." Zelf hebben Zilano en Amido hun springrepertoire intussen ook uitgebreid. "We hebben nog niet echt de tijd gehad om te springen met al die drukte, maar tussendoor oefenen we wel even. Het gaat steeds beter", zeggen ze met een lach. Er zijn diverse arrangementen te boeken voor jong en oud. Van een gezellig kinderfeestje tot bedrijfsuitjes. De eerste aanvragen zijn al binnen. "Er is veel animo. We merken dat mensen het leuk vinden dat er een trampolinepark in Veghel opent." Elke zaterdagavond verandert Jumpsquare in een club. Dan kan er onder het genot van een drankje worden gesprongen op muziek. De broers kijken uit naar de opening. "We hebben er veel zin in, dan begint het echt." Een uur springen kost 13 euro, bij de prijs zitten antislipsokken inbegrepen. Kijk ook op: www.jumpsquareveghel.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant