Bram Bakker won zijn partij

TTCV/van Herwaarden grijpt naast titel

Sport 243 keer gelezen

HAZERSWOUDE -  De wedstrijden in de laatste competitieronde kenden een heel vreemd verloop. Oorzaak hiervoor ligt in de vele wisselingen in de opstellingen van de teams. TTCV/van Herwaarden had weliswaar een kleine kans, maar mocht hopen na de misser van koploper vorige week. Diezelfde koploper, SKF uit Veenendaal, liet vandaag geen spaan heel van laagvlieger Wessem en kroonde zich tot kampioen.

Een ontmoedigend bericht voor de mannen van TTCV, die in de uitwedstrijd tegen Avanti (Hazerswoude) ook nu weer de wereldkampioen 'hardbat' Groenewold opgesteld zagen. Ondanks een goede opening van Bram Bakker, moesten de Veghelaren lijdzaam toezien dat er tijdens de rust een 4-1 achterstand op het scorebord stond. In de tweede helft kwam er enig herstel door overwinningen van Erwin Andriessen en opnieuw Bram Bakker. David Saunders bleef helaas zonder resultaat. De uiteindelijke 7-3 nederlaag leidt ertoe dat Van TTCV een stapje hogerop voorlopig moet uitstellen. De plannen en voorbereidingen op het nieuwe seizoen zijn alweer in de maak.