Phoenix Cultuur organiseert twee creatieve workshopdagen in de meivakantie.
Phoenix Cultuur organiseert twee creatieve workshopdagen in de meivakantie.

Phoenix Cultuur organiseert creatieve workshops

Kunst en cultuur 421 keer gelezen

VEGHEL | Phoenix Cultuur houdt op woensdag 2 en donderdag 3 mei twee creatieve workshopdagen op de CHV Noordkade in Veghel.

Op woensdag 2 mei kunnen jongens en meiden van 7 tot 12 jaar in de Makerswerkplaats aan de slag met robots en techniek. Jongens en meiden van 8 tot 18 jaar dompelen zich op woensdag 2 en donderdag 3 mei onder in de wereld van de mode en showen op de tweede dag hun eigen creatie op de catwalk. Samen met de technische kunstenaars en uitvinders van de Makerswerkplaats powered by Kreatech gaan de kinderen aan de slag met led, zekeringetjes, oude apparaten en stroomdraadjes. Er worden beesten, voertuigen en bouwsels gemaakt. Aan het eind van de dag kan het publiek genieten van de expositie. Onder begeleiding van een professioneel fashionteam gaan fashionista's en fashionisto's aan de slag met hun eigen outfit. Ze krijgen inspiratie door een kijkje te nemen bij de ontwerpen van fashiondesigners. Met tips en tricks leren ze vervolgens zelf patronen maken en aanpassen, diverse hand- en borduursteken, knopen aanzetten en de naaimachine bedienen. De Fashion Tweedaagse wordt afgesloten met een fotoshoot en modeshow voor publiek.

De workshop in de Makerswerkplaats is op woensdag 2 mei van 10.00 tot 16.00 uur en is voor kinderen van 7 tot 12 jaar. Deelname koste 34 euro per persoon, inclusief materialen en lunch. De Fashion Tweedaagse vindt plaats op 2 en 3 mei van 10.00 tot 16.00 uur. De kosten zijn 75 euro per persoon, inclusief stof en materialen. Lunch is niet inbegrepen. De deelnemers van de Fashion Tweedaagse worden ingedeeld in twee leeftijdsgroepen: van 8 tot 12 jaar en van 13 tot 18 jaar. Voor info en aanmelden: www.phoenixcultuur.nl of bel 0413-782010.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant