Alex Klaasen komt naar Veghel.
Alex Klaasen komt naar Veghel.

Harrie Jekkers en Alex Klaasen komen naar De Blauwe Kei

Kunst en cultuur 783 keer gelezen

VEGHEL | Alex Klaasen komt met zijn voorstelling 'Showponies' naar De Blauwe Kei. Ook Harrie Jekkers en Klein Orkest staan aankomend theaterseizoen in het Veghelse theater.

'Showponies' is cabaret, musical en comedy in één voorstelling. In deze show laat multitalent Alex Klaasen de allerbeste versie van zichzelf zien. 'Showponies' is een razendsnelle en gloednieuwe identiteitsrevue met entertainment op het hoogste niveau. Deze voorstelling is op zaterdag 27 oktober te zien.

Nog één keer
Harrie Jekkers keert nog één keer terug. Terug naar zijn muzikale roots en de periode waarin hij zanger was van de succesvolle popgroep die evergreens scoorde met 'O, O, Den Haag' en 'Over De Muur'. Jekkers vertelt op zijn eigen cabareteske manier over het ontstaan en het einde van de band. Op woensdag 6 maart staat Harrie Jekkers en Klein Orkest in het theater met de voorstelling 'Later Is Allang Begonnen En Vroeger Komt Nog Één Keer Terug'.

Meer informatie
Beide voorstellingen zijn nú al te reserveren. Kaarten voor Showponies (32.50 euro inclusief drankje) en Harrie Jekkers (30 euro inclusief drankje) zijn te reserveren via www.blauwekei.nl, telefonisch via 0413-342555 of aan de theaterkassa op werkdagen tussen 13.00 uur en 17.00 uur. Het theaterprogramma wordt op 15 mei om 23.00 uur bekendgemaakt op www.blauwekei.nl. Vanaf dan kunnen Vrienden van het theater bestellen. Op 18 mei vanaf 17.00 uur kunnen theaterbezoekers die naar vijf of meer voorstellingen willen, bestellen met Vroegboekersvoordeel. Vanaf 22 mei 17.00 uur kan iedereen bestellen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant