Een familievoorstelling geïnspireerd op het verhaal van Sjakie en de Chocoladefabriek.
Een familievoorstelling geïnspireerd op het verhaal van Sjakie en de Chocoladefabriek.

De Fabriek: een mierzoete musical voor jong en oud

Kunst en cultuur 673 keer gelezen

VEGHEL | Na het succes van Meske & Monster (2016) en Pieperz, de musical (2017) lanceert de theaterafdeling van Phoenix Cultuur een nieuwe musicalproductie: 'De Fabriek'. Een familievoorstelling geïnspireerd op het verhaal van Sjakie en de Chocoladefabriek. Het verhaal is door Jasper van Rosmalen bewerkt tot een eigentijds, sprankelend en dramatisch stuk.

Dat teveel snoep slecht is voor je tanden weet iedereen, maar er loert nog meer gevaar in de fabriek van de eigenzinnige Willy Wonka. Zijn snoep is verslavend lekker, maar waar komen al die Oempaloempa's vandaan?

Omgetoverde podiumzaal
27 spelers van 7 tot 67 jaar zingen, dansen en spelen de musical 'De Fabriek' vijf keer op 8, 9, en 10 juni 2018 in de speciaal daarvoor tot theaterzaal omgetoverde podiumzaal op de CHV Noordkade in Veghel.
Het productieteam onder leiding van regisseuse Lilian van Overbeek, choreograaf Berdy Maertens-Stoof en productieleider Twan Verkuylen staat garant voor een productie met vaart, humor en een mooie vormgeving.

Kaartjes
De voorstellingen vinden plaats op vrijdag 8 juni om 19.30 uur, zaterdag 9 juni om 15.00 uur en 19.30 uur en op zondag 9 juni om 13.30 uur en om 19.30 uur. Kaartjes kosten 8.50 euro (tot 16 jaar) en 10 euro (vanaf 16 jaar) en zijn te koop bij theater de Blauwe Kei. Kijk voor meer informatie op www.phoenixcultuur.nl en voor de online kaartverkoop op www.blauwekei.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant