Winnaressen ME12: Fleur, Iris, Pleun en Noa.

Toptennis in Veghel tijdens DJK

Sport 2.200 keer gelezen

VEGHEL | De District Jeugd Kampioenschappen (DJK) voor de regio Oost-Brabant werden afgelopen week georganiseerd door tennisvereniging Frisselstein aan het Prins Willem Alexander Sportpark in Veghel. Een toernooi voor alle jeugdspelers in de regio tot en met 16 jaar.

Het toernooi vormt tevens een springplank naar de Nationale Kampioenschappen, want de winnaars van de District Kampioenschappen krijgen direct een startbewijs voor het DJK Nederland op 8 en 9 september, het eindtoernooi waar alle districtwinnaars samen komen.

Talenten
Na een frisse start op Hemelvaartsdag, was het zaterdag schitterend weer met prachtige partijen. De algehele sfeer was prima en het was een gezellig treffen van alle talenten uit de regio, waarbij de wedstrijden gedurende het toernooi steeds spannender werden.

Strijd
Op de finaledag zaterdag spande de halve finale ME tot en met 12 jaar de kroon, de wedstrijd tussen Pleun Vermeer en Iris Keijzers eindigde pas na een strijd van zo'n 3 uur. Iris ging er met 3-6 7-6 6-4 vandoor.

Daarna werd er in de finale gespeeld om de eerste en tweede plaats, alsmede om de derde en vierde plaats wat resulteerde in de onderstaande einduitslagen van een geslaagd toernooi. De Veghelse winnaars zijn vet gedrukt.

JE Groen 9-10 jr.:
1. Joris Clermonts (TV Carolus – Helmond)