't Bundertje.
't Bundertje.

Stekjesmarkt bij 't Bundertje

Algemeen 881 keer gelezen

VEGHEL | Natuurvereniging IVN Veghel houdt op zaterdag 19 mei van 13.00 uur tot 16.00 uur de jaarlijkse Stekjesmarkt tijdens Kinderboederijdag op Natuurtuin 't Bundertje in Veghel.

Wie plantjes overhoudt na het werken in de tuin neemt ze mee naar de natuurtuin waar tuinliefhebbers planten bij elkaar 'winkelen' tijdens de stekjesmarkt. Er komt geen geld aan te pas, het is een mooie manier om nieuwe planten te ontdekken.

Kenners wisselen kennis en planten uit, nieuwkomers ontdekken iets leuks voor in de bloemen- of moestuin. Tegelijkertijd help je insecten een handje. Op deze manier wordt de biodiversiteit in de tuin verhoogd.
Kinderboerderijdag
Kinderboerderijdag is een landelijk initiatief. Dit jaar is het thema van de natuurtuin 'jonge dieren'. Maak kennis met kuikens en andere jonge dieren, help de geit uit te laten of trek je schoenen uit voor het blotevoetenpad. Genoeg te zien en doen deze middag voor jong en oud.

't Bundertje
Natuurtuin 't Bundertje is het centrum voor natuur- en milieueducatie van de gemeente Meierijstad en is gevestigd aan Patrijsdonk 53a in Veghel. Telefoon: 0413 343982, op dinsdag, woensdag en vrijdagochtend. Mail: natuurtuin@hetnet.nl.

Kijk voor meer informatie op: www.ivn-veghel.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant