Afbeelding

Feestelijke opening bij Miss Hyacinth

Algemeen 2.084 keer gelezen

SINT-OEDENRODE | De thee- en pluktuin van Miss Hyacinth in Sint-Oedenrode is Tweede Pinksterdag (21 mei) van 11.00 uur tot 17.00 uur geopend. Inmiddels is het traditie om op deze dag het begin van de pluktuin te openen. "Vanaf deze dag kun je van woensdag tot en met zaterdag van 11.00 uur tot 17.00 uur de tuin binnenwandelen voor een bloemetje of genieten op het terras", laat Ans Dekkers van Miss Hyacinth weten.

Afgelopen winter is het Theehuis gerealiseerd. In deze nieuwe ruimte, helemaal in Miss Hyacinthstijl, is het mogelijk het hele jaar door op een mooie locatie ook binnen te genieten van alle faciliteiten die Miss Hyacinth te bieden heeft.
Bij Miss Hyacinth kun je terecht voor high tees, lunches, bbq-arrangementen, workshops, familiefeestjes of vergaderingen. Ieder feestje krijgt een persoonlijk tintje. In overleg is er veel mogelijk.

Tweede Pinksterdag is een gezellige dag om kennis te maken met de mogelijkheden die Miss Hyacinth te bieden heeft. Verschillende personen die workshops organiseren, presenteren zich in kraampjes met hun producten (Zieraad, Potterie Erna, Handmade Hout, en anderen). Theater Bluf zorgt voor een poëtisch menuutje, cursisten van Atelier 500 exposeren hun beelden evenals Ans van Bakel, de dames van Viltvorm verrassen de bezoekers met fleur en kleur, Seats & Deco is aanwezig met een gezellige brocante, een korte natuurwandeling met gids, muziek is er van de theemutsen.
In de binnenruimte kun je een expositie van de schilderijen van Marjon Bazelmans bezoeken.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant