Afbeelding

Museum of the Obsolete

Kunst en cultuur 358 keer gelezen

VEGHEL | Vernieuwing en herschikking van mogelijkheden tussen mensen, goederen, gedachten en materialen. De Eindhovense kunstenaars 'The Playoniers' komen naar de Noordkade met een groepstentoonstelling. Daarin staan materiële en immateriële getuigenissen van de mens en zijn omgeving centraal.

Het tijdelijke museum belooft een prachtige vorm van inspiratie en nieuwsgierigheid te worden. 'Laten we weer spelen, ontdekken en de nieuwsgierigheid prikkelen', is daarbij de centrale uitnodiging.

Bizar Bazaar
Naast de tentoonstelling "Museum of the Obsolete" werken "The Playoniers" in Veghel mee aan het gezamenlijke cultuureducatieproject met als thema Bizar Bazaar. Daarin staat het bedenken van verrassende keukendingen en nuttige en opmerkelijke creaties die nog niet eerder gemaakt werden centraal. De creaties zijn vooral afkomstig van leerlingen uit het basisonderwijs.

Meer informatie
De tentoonstelling vindt plaats in de Wiebenga silo's van 20 mei tot en met 8 juli. Het is ook tijdens festival Fabriek Magnifique te bezichtigen. De officiële opening vindt plaats op 20 mei om 13.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant