Afbeelding

Kersouwe barst los met Brigitte Kaandorp en Jett Rebel

Algemeen 563 keer gelezen

HEESWIJK-DINTHER | Natuurtheater de Kersouwe barst komend weekend los. Vrijdagavond 25 mei start Brigitte Kaandorp in een uitverkocht Natuurtheater het eerste Kersouwe weekend van dit zomerseizoen vol muziek en vermaak.

Zaterdagavond speelt Jett Rebel frisser zijn nieuwe album Super Pop. Het voorprogramma en de afterparty op zaterdag 26 mei? Dat is Baby Blue. Jett Rebel start om 21.00 uur. Kaarten kosten 23.50 euro en zijn te bestellen op www.kersouwe.nl.

Jett Rebel
De afgelopen weken tourde Jett Rebel langs een select aantal popzalen in Nederland. Zijn 'Super Pop Tour', vernoemd naar zijn nieuwste album, was een succes vol hoogtepunten.
Met haltes als Pinkpop, Lowlands, North Sea Jazz, een uitverkochte HMH en een extra grote show in Ahoy zit inmiddels het hele spoor onder de glitters. Jett Rebel gaat een twee uur lang durende show neer zetten in de Kersouwe.

3FM Award
Tijdens de tour won Jett Rebel ook nog de 3FM Award 'Beste Social' voor zijn eigenzinnige social media gebruik en vertelde hij bij De Wereld Draait Door vurig over vinyl en zijn ambassadeursschap voor Record Store Day 2017.

Brigitte Kaandorp
Met een live band van acht muzikanten en drie backing vocals, onder leiding van Bernd van den Bos, doet Brigitte Kaandorp dit voorjaar de vaderlandse en Vlaamse openluchttheaters aan, plus een paar concertzalen, met een zwoele zomershow. Het doel: een lach, een traan en ongegeneerd meezingen.

Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op www.kersouwe.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant