De Swopshop speelgoed ruilwinkel in Veghel is sinds maart 2017 open.
De Swopshop speelgoed ruilwinkel in Veghel is sinds maart 2017 open.

Swopshop organiseert speelgoed- en kinderkleding beurs

Algemeen 937 keer gelezen

VEGHEL | Voor de tweede keer organiseert de Swopshop een tweedehands speelgoed- en kinderkledingbeurs. Zijn je kinderen hun speelgoed ontgroeid en ben je op zoek naar nieuw speelgoed? Of is de kleding van je kinderen te klein? Koop en verkoop kinderspullen op de speelgoed- en kinderkleding beurs in Veghel. De beurs is op zondag 24 juni van 10.00 uur tot 14.00 uur in Het Zoeklicht (De Golfstroom, wijkvereniging Veghel-Zuid) op de Witte de Withstraat 24 in Veghel.

De Swopshop speelgoed ruilwinkel in Veghel is sinds maart 2017 open. Intussen hebben er al veel mensen speelgoed gebracht en ook weer meegenomen. Het ruilen in de Swopshop gebeurt met gesloten portemonnee. De opbrengsten van de kraamhuur en de entree komen ten goede aan de Swopshop, voor de dagelijkse kosten en de ontwikkeling van nieuwe ideeën en initiatieven.
Het magazijn van de Swopshop loopt weer vol. Mensen brengen vaak meer spullen dan dat ze mee terug willen nemen. En dat is niet erg want zo houdt de Swopshop een mooi, goed en gevarieerd aanbod. Na Koningsdag, de voorjaarsopruiming is er weer ruimte in de kasten en dus een goede rede voor een speelgoed- en kinderkleding beurs.
Wil je die middag spullen verkopen? Meld je aan via: swopshopveghel@hotmail.com. De kosten voor een tafel zijn 5 euro. Kom je als bezoeker? Dan is de entree 1 euro. Meer in via Mieke Pepers: 06-14342435 of swopshopveghel@hotmail.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant