Afbeelding

Verzameling politieautootjes op verzamelbeurs

Algemeen 966 keer gelezen

EERDE | De afdeling Zuid-Nederland van De Verzamelaar houdt op zondag 27 mei van 09.00 uur tot 12.00 uur een ruilbeurs voor allerlei verzamelingen in gemeenschapshuis De Brink in Eerde. Deze keer houdt Ton Verbakel uit Veghel een tentoonstelling met zijn verzameling politieautootjes.

In de 38 jaar dat Ton Verbakel werkzaam was bij de politie heeft hij ook een grote verzameling over de politie opgebouwd. Op zijn werk hield hij wisselende tentoonstellingen met zijn verzameling. Nu hij met pensioen is, heeft hij daar niet meer de ruimte voor. Alles zit ingepakt in dozen. Daarom vindt hij het leuk om nu nog een keer een tentoonstelling te houden met zijn verzameling politieautootjes. Hij heeft ongeveer 450 verschillende politieautootjes. Ze zijn uit verschillende landen afkomstig. Met deze tentoonstelling wil Ton ook afscheid nemen van zijn verzameling. Hij wil de politieautootjes wegdoen en zoekt iemand die er belangstelling voor heeft.

Tijdens de verzamelbeurs is er van alles te ruilen, onder andere van supermarktacties zoals Star Wars Rollinz van Emté, PSV-stickers van de Jumbo, de Mario Kart coins van Plus, enzovoorts. Maar ook voor ansichtkaarten, lucifermerken, markclips, munten, bidprentjes, jokers, pins, postzegels, speelkaarten, pennen, sigarenbanden, suikerzakjes, sleutelhangers, stripboeken, speldjes, theezakjes, winkelwagenmunten en nog veel meer. De entree van de verzamelbeurs is 1.50 euro voor volwassenen, kinderen mogen gratis binnen. Als u deze tentoonstelling wilt zien, of als u belangstelling voor deze verzameling heeft, kom dan eens een kijkje nemen op de verzamelbeurs. Meer info op: verzamelbeurseerde.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant