Drukte langs de lijn.
Drukte langs de lijn.

Inschrijving Zand en Zo. in volle gang

Sport 1.085 keer gelezen

ERP | De online inschrijving van Zand en Zo in Erp is inmiddels geopend. Het toernooi vindt plaats op 23 en 24 juni. Bij de heren wordt er op zaterdag gevoetbald en op zondag gevolleybald. De dames volleyballen op beide dagen. Wil je graag meedoen? Schrijf je dan snel in, want de inschrijving sluit aan het einde van deze maand.

Het herentoernooi is dit jaar verdeeld in twee dagen. Op zaterdag wordt er beachvoetbal gespeeld net als voorgaande jaren. Het is dit jaar echter maar een eendaags toernooi in plaats van het hele weekend. Inschrijven kan met teams van acht tot tien personen. Op zondag wordt er bij de heren voor het eerst gevolleybald. Hiervoor kan ingeschreven worden in teams van drie tot vijf personen.
Het is mogelijk om voor beide dagen apart in te schrijven. Het is echter ook mogelijk om de inschrijving van zaterdag en zondag te combineren. "Je moet jezelf opnieuw blijven uitvinden. Met deze verandering hopen we verder te groeien", aldus Bas van Helvoort namens de organisatie.

Damestoernooi
Voor de dames verandert er dit jaar niks. Die volleyballen gewoon lekker twee dagen, ook in teams van drie tot vijf personen.

Barbecue
Op zaterdag wordt er na de wedstrijden weer een grote barbecue georganiseerd. Deze wordt dit jaar verzorgd door Slagerij Van Den Tillaart uit Erp.
Entree voor de feestavond is zoals altijd inbegrepen bij de inschrijving. Voor meer informatie check de website: www.zandenzo-erp.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant