Monsterscore van Korfrakkers in Nistelrode
Monsterscore van Korfrakkers in Nistelrode Foto Peter Kuijpers

SCMH wint en promoveert naar overgangsklasse, Korfrakkers voelt zich wat bekocht ondanks monsterzege

Sport 800 keer gelezen

SCMH won vanmiddag van koploper MKV en plaatste zich langs de ploeg uit Milheeze. Helaas voor de ploeg uit Mariaheide was het doelsaldo onvoldoende om MKV te passeren. Toch een prima resultaat. Korfrakkers verpulverde Prinses Irene met 26-9 in Nistelrode

Het was een wisselende score die de wedstrijd aantrekkelijk maakte. Via een 4-1 stand werd het voor rust nog 7-7. De gasten gingen echter met een 8-10 voorsprong de rust in. Coach Albert Hulsen perste er nog in zijn laatste wedstrijd voor SCMH een klein peptalk uit en dat hielp. Via 15-15 werd het uiteindelijk 15-15 en ging SCMH met een 21-17 stand onder het finishdoek door. Een prima seizoen met een promotie dat is waar de trotse club op terugkijkt en met zomerreces gaat.

Prinses Irene – Korfrakkers 9-26
Korfrakkers won ook in Nistelrode van Prinses Irene. Het was voor de Oranjevrouwen een ware spitsroede loop vanmiddag op het eigen sportpark. Met maar liefst 9-26 na een 2-12 ruststand waren de meiden uit Erp een ware plaag voor het arme Prinses Irene. Toevallig was de kliksportcamera aanwezig vandaag vandaar dit leuke plaatje. Toch schijnt Korfrakkers ondanks de grote zege niet door te zijn bij de laatste vier. Het schema van de bond zou dat wel zijn, maar volgens de laatste berichten weer niet. In de loop van de week kom er ongetwijfeld een verklaring van de bond .

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant