Afbeelding

Gemert zakt door het warme ijs bij Be Quick 1887: 5-0

Sport 388 keer gelezen

HAREN(G)| Gemert speelt ook volgend jaar in de Hoofdklasse. De Molenbroekers reisden met een 2-0 voorsprong af naar het hoge noorden maar gingen op een warme zomermiddag met 5-0 onderuit bij Be Quick 1887.

Natuurlijk liep de uitslag in de slotfase nog op naar geflatteerde hoogte omdat Gemert bij 2-0 en 3-0 risico's ging nemen maar eigenlijk viel op de uitschakeling ook weinig af te dingen. De Groningers waren simpelweg de betere ploeg geweest. Raymond Bolt maakte via een lob de 1-0 voor de gastheren die daardoor bloed gingen ruiken. Gemert kwam er niet aan te pas op wat plaagstootjes na. Uiteindelijk haalde men onder leiding van ad-interim coach Tjapko Teuben (Dennis Dekkers zit in het buitenland) toch de rust met 1-0 maar dat was op dat moment al geflatteerd want de thuisploeg raakte ook nog de paal bijvoorbeeld.

Beslissing
Na de pauze viel via Daan Driever toch al snel de 2-0 waarna de gasten via Ralf Kemper (kopbal net naast) bijna 2-1 maakten. De beslissende goal viel echter aan de andere kant toen Thomas Careman 3-0 aantekende. Gemert moest toen risico's nemen en moest dat bekopen met twee verdere treffers in het verkeerde doel: 5-0. Het seizoen zit er dus op. 

GEMERT| Barten, Leijten, Brugmans, Van Berlo, Jacobs, Brouwers, Groen, Teuben, Rodrigues, Kemper, Jansen

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant