Dirk Scheele speelt Z'n Leukste Liedjes.
Dirk Scheele speelt Z'n Leukste Liedjes.

Gratis voorstelling in De Blauwe Kei tijdens FM18

Kunst en cultuur 574 keer gelezen

VEGHEL | Tijdens Fabriek Magnifique, hét cultuur- en foodfestival van Veghel, presenteert Theater De Blauwe Kei op de Noordkade tweemaal een vrolijke, muzikale kindervoorstelling van Dirk Scheele. De voorstelling, die op zondag 8 juli te zien is om 14.00 en 15.30 uur, is gratis toegankelijk. Wie verzekerd wil zijn van een plek kan nu al kaarten reserveren.

Dirk Scheele speelt Z'n Leukste Liedjes, een solovoorstelling waarin al zijn lievelingsnummers aan bod komen. Van rock & roll en blues tot pop en wereldmuziek. Maar dan op z'n Dirks natuurlijk. Verzoeknummertjes? Kom maar op! Z'n Leukste Liedjes is een voorstelling van circa 30 minuten vol met meezingers voor het grote en kleine kinderpubliek.
Dirk Scheele maakt vrolijke liedjes voor kinderen vanaf 2 jaar. Hij toert al 25 jaar langs theaters en poppodia in Nederland en België en is dagelijks te zien op Nickelodeon met zijn eigen televisieseries.

Miljoen
Het YouTube-kanaal van Dirk Scheele is met ruim 1.5 miljoen weergaven per maand ontzettend populair bij zijn jonge fans en hun ouders. Dirk: "Het leukste van optreden vind ik om contact te maken met de kinderen en samen met hen een echt feestje te maken van iedere voorstelling."
Gratis kaarten voor de voorstelling zijn te reserveren via www.blauwekei.nl, telefonisch via 0413 - 342555 of aan de theaterkassa op werkdagen tussen 13.00 uur en 17.00 uur. Ook is de theaterkassa 75 minuten voorafgaand aan de voorstellingen geopend.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant