Theatergroep Trots
Theatergroep Trots

Code Z van Theatergroep Trots in première

Kunst en cultuur 1.032 keer gelezen

VEGHEL | De voorstelling 'Code Z' van Theatergroep Trots gaat op maandag 11 juni in première in De Pas in Heesch. In totaal speelt de groep twaalf voorstellingen in de regio Noordoost-Brabant voor leerlingen en medewerkers van het voortgezet onderwijs. Code Z is een muziektheatervoorstelling gemaakt en uitgevoerd door studenten van ROC de Leijgraaf ondersteund door een professionele liveband.

Jongeren van de generatie Z worstelen om zich staande te houden in een veranderende maatschappij. Een burn-out op jonge leeftijd is geen incident, er vinden underground drugsfeestjes plaats, vriendschappen en relaties worden aangegaan en de seksualiteit wordt onderzocht. En wat is in dit alles de rol van social media? Een aantal jongeren van de generatie Z neemt het heft in eigen handen. Ze komen op een positieve manier op voor zichzelf en zorgen voor de medemens. Ze doen aan vechtsport om stress kwijt te raken. Ze jagen hun dromen na.

Theatergroep Trots van ROC de Leijgraaf heeft als doelstelling om maatschappelijke actuele thema's op de planken te brengen vóór en dóór jongeren. De groep bestaat uit twaalf talentvolle Leijgraaf-studenten uit verschillende culturen. Zij geloven allemaal in de kracht van diversiteit, elkaars talenten en relaxed met elkaar omgaan.
Theatergroep Trots had eerder twee zeer succesvolle regionale theatertours met de voorstellingen 'Steen voor Steen' en 'Zilverland'. Meer informatie over de huidige – en eerdere voorstellingen vindt u op de facebookpagina (www.facebook.com/theatergroeptrots).

Programma theatertour:
11 juni - De Pas Heesch - 10.45 uur
11 juni - De Pas Heesch - 13.30 uur
12 juni - De Pas Heesch - 10.45 uur
12 juni - De Pas Heesch - 13.15 uur
14 juni - Schouwburg Cuijk - 11.00 uur
14 juni - Schouwburg Cuijk - 14.00 uur
20 juni - Markant Uden - 20.30 uur (voorstelling voor personeel)
21 juni - Markant Uden - 09.00 uur
21 juni - Markant Uden - 11.30 uur
26 juni - Blauwe Kei Veghel - 11.00 uur
26 juni - Blauwe Kei Veghel - 14.00 uur
27 juni - Blauwe Kei Veghel - 11.00 uur

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant