De winnaars van 2017!
De winnaars van 2017!

Inschrijving Veghelse Tenniskampioenschappen geopend

Sport 931 keer gelezen

VEGHEL | De inschrijving voor negentiende Veghelse Makelaardij Olav Tenniskampioenschappen is geopend. Het prestigieuze tennistoernooi voor alle tennissers uit de voormalig gemeente Veghel wordt gehouden op de tennisbanen van T.V. Frisselstein in Veghel. Het toernooi vindt plaats van 13 tot en met 26 augustus.

Deelname aan de Veghelse Tenniskampioenschappen is mogelijk voor personen vanaf 17 jaar die woonachtig zijn in de voormalig gemeente Veghel of lid zijn van één van de volgende verenigingen: T.P. De Eerde (T.V. De Coevering), T.V. Zijtaart, T.V. De Krekel, T.V. Frisselstein en T.V. Hertog Jan.
Er wordt gespeeld in de categorieën: 3 – 4 – 5: 17+ en 6 – 7 – 8/9: 17+ en 45+. Tennissers kunnen zich inschrijven in de herenenkel, damesenkel, herendubbel, damesdubbel en het gemengd dubbel.

Er wordt van alles georganiseerd. 

Gezellig toernooi
Peter van Daele van de organisatie belooft dat het weer een gezellig toernooi wordt. "Er is van alles te doen tijdens het toernooi. In het finaleweekend pakken we flink uit. Daarnaast verwacht ik tenniswedstrijden van hoog niveau. Ook voor niet-tennissers is het dus interessant om een kijkje te komen nemen", vertelt Peter.

Inschrijven
Inschrijven kan via: www.toernooi.nl. Zoeken op Veghelse Makelaardij Olav Tenniskampioenschappen 2018. Daar is ook het reglement te lezen. Rechtstreeks inschrijven kan hier.
Let op: de inschrijving sluit op woensdag 1 augustus 2018.
Voor vragen of meer informatie stuur een mail naar: a.kerkhof.ham@gmail.com.

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant