Marc van Berkel is koffiebrander en eigenaar van Noord Coffee Roasters (Foto: Margot van Kleef).
Marc van Berkel is koffiebrander en eigenaar van Noord Coffee Roasters (Foto: Margot van Kleef).

Lazy Sunday, perfecte start van Vaderdag

Algemeen 747 keer gelezen

VEGHEL | De zondagochtend is de ochtend om te ontspannen, genieten en bij te komen van het weekend. Kom lekker naar de Noordkade en laat je verrassen met een heerlijke drie gangen proeverij bij Noord Coffee Roasters. Een combinatie van koude en warme gerechten en een afsluitende koffie.

"Wij serveren een keur aan kleine gerechten zoals een Toscaanse tomatensoepje, mini-broodjes carpaccio, tonijnsalade, mediterraanse wrap en nog veel meer lekkers. Natuurlijk sluiten we af met een heerlijk kopje koffie. De bijpassende zoetigheden ontbreken niet", aldus Marc van Berkel van Noord Coffee Roasters.
De lazy Sunday is perfect om even bij te kletsen. Wat is er nou leuker om de week door te nemen met een aantal vrienden of familieleden. Natuurlijk mogen de kinderen ook mee. Voor de kinderen is er een aangepast menu met een bijzondere verrassing van Pieperz.

Eigen branderij
Noord Coffee brandt al haar koffies zelf. Dit doen ze in de branderij op de Noordkade. In de eigen espressobar, gelegen onder de zandloper, bereiden de barista's de innovatieve koffies.
Zo zijn er pas een paar nieuwe specials ontwikkeld; de Latte Butterscotch, Scharzwalder Latte en de Appel Pie Latte. Marc: "Deze staan standaard bij ons op de kaart en worden ook geserveerd na afloop van de Lazy Sunday."

Informatie
De kosten bedragen 11.95 euro per persoon. Kinderen tot 4 jaar gratis en tot 12 jaar betalen ze 4.95 euro.
Reserveren kan per telefoon of online: www.noordcoffee.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant