Om het vijfjarig bestaan in stijl te vieren, wordt er twee dagen gefeest op twee verschillende area's.
Om het vijfjarig bestaan in stijl te vieren, wordt er twee dagen gefeest op twee verschillende area's.

Perry Fest groter dan ooit: 'Een uit de hand gelopen grap'

Algemeen 2.256 keer gelezen

HEESWIJK-DINTHER | Perry Fest in Heeswijk-Dinther ontstond vijf jaar geleden als onschuldig feestje. Georganiseerd door een vriendengroep en door de jaren heen gegroeid tot een volwaardig evenement. Vrijdag 15 en zaterdag 16 juni staat de vijfde editie op het programma. De organisatie had nooit verwacht dat het zo groot zou worden. "Het is een uit de hand gelopen grap", lacht Tim van den Berg van de organisatie.

Om het vijfjarig bestaan in stijl te vieren, wordt er twee dagen gefeest op twee verschillende area's. Tim: "Biertje in de hand, omringt door flamingo's en palmbomen komen we het weekend door. SMÈRRIG host op vrijdagavond de mainstage en op de tweede area verzorgt Perry Fest de muziek met zijn artiesten. Op zaterdag neemt Perry Fest de mainstage weer over en maakt Nel's Schuurcafé er een feestje van op de tweede area. "Aan artiesten geen gebrek. Denk aan: GIOCATORI, Crooxs, Def Rhymz, Miss BontBeats en Nixus & MC Jordan. "Geniet jij net zoveel van de zomer als dat wij doen? Ben er dan zeker bij", aldus Tim.

Nieuwe locatie
Vijf jaar geleden besloten Tim en zijn vrienden het Perry Fest te organiseren. Hij vertelt waarom: "We zagen al die festivals en we dachten dat kunnen we ook."
Het festival op Droevendaal in Heeswijk-Dinther, nieuwe locatie, is geopend op vrijdag tussen 19.00 uur en 01.00 uur en zaterdag van 16.00 uur tot 01.00 uur. Kaarten (vrijdag: 15.80 euro en zaterdag: 15.80 euro. Combiticket: 20.80 euro) zijn te koop via: Facebook en www.perrevents.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant